Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från OK Södertörn


Nu står höstsäsongen för dörren. På torsdag den 13 aug kör träningen igång från Farstanäset. Vi kommer att inleda hösten som vi avslutade våren. Det betyder att det inte kommer serveras någon mat. Duschar och byter om gör du lämpligast hemma.
 
Nu sparkar vi igång hösten träningar och kurser. Alla kan hjälpa till med stort som smått. Vi behöver framförallt hjälp med kontrollutsättning till "Prova på" under augusti, men du kan även hjälpa till med att följa upp någon som vill "Prova på"
 
Torsdagen den 20/8 startar höstens nybörjarkurs för barn och ungdomar. Kursen pågår i fem torsdagar och det behövs hjälp med kontrollutsättning på Farstanäset före kl 18.
 
Vi behöver ditt stöd att arrangera Kvarnsjötrippeln ihop med Snättringe 21-23 augusti.
 
Nu är SportsCamp 2020 igång. Våra fyra ledare från OK Södertörn tog emot de första barnen under förmiddagen idag. Det är i år Sanna Hedberg, Lisa Larsson, Sara Möller och Ester Anderson. OK Södertörn har varit med 9 av de 10 åren!
 
Orientering är mer än bara löpning. Vi har grupper för alla - barn, ungdom och vuxna. Uppstart för barn- och ungdomsgrupper den 20:e augusti. För äldre ungdomar och vuxna prova på från den 13:e augusti och intensivkurs den 29-30 augusti.
 
Med kort varsel har vi tillsammans fått fram alla tillstånd och kan nu glädja Stockholms orienterare med 3 st tävlingar i skogar som inte nyttjats på minst 30 år.
 
 
 

18-20/9 SM medel och lång

(2020-07-21 14:54)
 
Under måndagen den 6 juli inledde OK Södertörn samarbetet med Farsta stadsdelsförvaltning kring seniorvandring till Farstanäset. Det var en grupp med 8 personer inkl Hannes och Helena från Stadsdelsförvaltningen som var med vid premiären.
 

Träningar i sommar

(2020-07-03 12:36)
Sommarträningar fortsätter hela sommaren på tisdagar och torsdagar. Uppstart Höstsäsongen är den 13 Augusti på Farstanäset
 
Tyvärr måste vi ställa in Stockholm Trail i år pga den pågående coronapandemin. Vi har inte fått polistillståndet beviljat trots kreativa lösningar för att undvika trängsel på arenan och på banorna.
 

Klubbmästare 2020

(2020-07-01 10:00)
Vi presenterar årets klubbmästare där tävling kunnat genomföras. HD70 plus har tyvärr inte fått vara med och tävla. I vuxenklass krävs två startande och i ungdomsklass en startande för att det ska räknas som KM.
 
Nu börjar det närma sig för läger, här är information, packlista och program. Notera att saker kan ändras fortlöpande så kolla igen dagen innan avresa, allt vi lägger till efter första verisionen är markerat med grönt.
 

Kontaktpersoner:

Göran Hellgren
motionärer, vuxna nybörjare
08-6472010
goran.hellgren@oksodertorn.se

Göran Hillgren 
junior,senior, elit
0705429992  
goran.hillgren@oksodertorn.se

 

 

Snabblänkar:

 

 

Postadress:
OK Södertörn - Orientering
Box 148
12323 Farsta

Besöksadress:
Farstanäsets Friluftsgård Orienterarvägen 10
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sekreterare@oksodertorn.se

Se all info